Manier om fit te blijven: ga hockeyen!

By juli 16, 2015 Nieuws No Comments

Om als hockeyer of als hockeyclub uit de voeten te kunnen zal je ballen moeten hebben om mee te spelen. Hockeyballen zijn tegenwoordig tegen een zeer scherpe prijs te krijgen. Het advies is dan ook om niet te veel op deze kostenposten in te leveren, omdat het bepalend is voor een optimale training. Je kunt je voorstellen dat het voor bepaalde trainingen erg handig is om een flink aantal ballen tegelijkertijd te spelen.

Techniek

Dit geeft je de mogelijkheid om snel een veel aan te techniek te werken. Techniek is uiterst belangrijk bij hockey. Er zijn weinig sporten waarin het verschil tussen amateurs en geoefende spelers zo groot is als bij hockey.

Wedstrijdballen

Ook hockeyballen moeten voldoen aan een aantal strikte regels. Het is voor clubs dan ook belangrijk om er op toe te zien dat er voldoende wedstrijdballen aanwezig zijn. Voor trainingen kun je kiezen voor andere ballen, die misschien qua kostenplaatje iets voordeliger zijn. Echter moet je altijd ook de wedstrijdballen hebben. Het kan daarom het meest handige zijn om gewoon altijd voor een bepaalde wedstrijdbal te gaan. Dit op een soort van eenheid te creƫren. Je moet er dan natuurlijk wel van uit kunnen gaan dat andere clubs andere ballen hebben, waar jou spelers ook goed mee om moeten kunnen gaan.

Bij Hockeypoint.nl kan je alles vinden om fit te blijven. Je vindt hier alle hockeyattributen die je nodig hebt voor het nieuwe hockeyseizoen. Je kan hierdoor goed aan het nieuwe hockeyseizoen beginnen.

Leave a Reply